За продажба Къща в стопанство, Velika Kladuša, Una-Sana, Босна и Херцеговина, Trn Polje Velika Kladuša

За продажба - Cod. 27234

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 474 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Новопостроена къща в село в община TRN Polje Велика Kladusa. Къщата е разположена върху парцел от 474 m2, която е снабдена с автомобилен достъп. Къщата е обзаведена и декорирана, построена на два етажа с 100 m2 жилищна площ. Приземният етаж: антре, коридор, баня с тоалетна, килер, кухня, хол с тераса и стълбище към горния етаж, а на горния етаж са още две спални с тераса - тераса и детска стая. Балкон тераса се простира по цялата ширина на къщата и предлага хубава гледка от по-широката част на областта на селото, както и становищата на главния път и бизнес обекти, които са поставени. Къщата е изградена от бетон покрив с изолация от стиропор и калай покритие. Спретнато са осигурени вода, електричество и строителство и документиране на собствеността. Не са открити пречки за прехвърлянето на собствеността на бъдещия купувач. Къщата се намира на слънчевата страна на природно чиста и спокойна среда, недалеч от главния път, недалеч от началното училище, търговски центрове, бензиностанции, ресторанти и всички удобства, необходими за една спокойна и необезпокояван живот. Всички мебели и уреди в дома са закупени нови и малко използвани, са включени в цената на къщата.

Специално удобство - Къща ново строителство, който предлага всички удобства, с отлична локация и много изгодни цени се възползват от възможността ...

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB