За продажба Къща, sarajevo, Sarajevo, Босна и Херцеговина, 183 binjezevo

За продажба - Cod. 28403

  • Типология: Къща
  • Област: 65 m²
  • Номер на стая: 2 bedroom + living r
  • Етаж: 2 storey

Къща адрес е 183 Binjezevo. Къщата е построена през 1975 г. и се нуждае от цялостен ремонт. Къщата е на два етажа с Фондация размери 7,5 м х 5,5 м (шестдесет и пет кв м + underhouse единичен гараж). Общо пространства 2 паркоместа. Той седи на петстотин и шейсет кв. М земя парцел с овощни орхидеи и плувен басейн. Басейнът е регистриран под заглавие земя като самостоятелно жилище, което означава, че лесно може да бъде превърнат в допълнителна жилищна или бизнес пространство без необходимост от специални разрешителни. В къщата има ток, гр вода, град услуга боклук, телефонна линия, кука за газ топлина. Интериорът на къщата се състои от кухня с кът за хранене, хол, тоалетна, складово помещение и на горния етаж са разположени две спални.

Бих искал да добавя, че този район винаги е бил известен като "вилна страна" на политически и обществени фигури Сараево.

Къщата и земята е в непосредствена близост до пътя, който води към планината Игман и каране на ски. Има потенциал да се установи и нощувка и закуска, или уикенд туризъм, защото мястото е превъзходно за тази цел. връх Игман може да се види през цялата година от балкона на къщата. Ако проявявате интерес,

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB