За продажба Хотел, Rostovo, Central Bosnia, Босна и Херцеговина, Rostovo b.b.

За продажба - Cod. 34899

  • Типология: Хотел
  • Област: 59000 m²
  • Номер на стая: X
  • Етаж: X

Центърът е реновиран през 2006 г. и започва да работи през зимния период. През 2008 г. обогатихме нашите спортни и развлекателни услуги, за да предложим пешеходна пътека, колоездачна пътека (планински велосипеди могат да се наемат в хотела) и конна езда. Извън хотела има тенис кортове, които през зимата се покриват и отопляват, за да се насладят нашите гости. За спортни отбори и индивидуални групи предлагаме спортна зала, която се отоплява през зимата за закрит футбол, баскетбол, волейбол и хандбал. Районът на Ростово, чистият въздух и непокътнатата природа са известни на хората като "Спа", който се подпомага от случаи на изцеление, като просто прекарват времето си в Ростово. Интериорът на хотела е наскоро реновиран през 2008 г. и е изградена допълнителна зимна градина с фонтан и камина, увеличавайки капацитета на местата за релаксация и го прави подходящ за сватби и други тържества.
Ски център "Ростово" разполага с два SIDRO ски лифта с капацитет 1500 скиори на час. Единият е с дължина 500 м, а останалите 900 м. Ски пистата се намира на 100 метра от хотела. Ски пистата е идеална за начинаещи и любители на скиори. Основата на пистата е тревна, така че има малък шанс за нараняване или увреждане на небето. Пътят има светлоотражатели, което прави възможна нощна ски.
Хотелът разполага с луксозни двойни, тройни и четири легла. Стаите разполагат с тоалетна, сателитна телевизия и телефон.
Хотелът разполага със зимна лятна градина с капацитет до 100 души, с изглед към ски пистите и през летния сезон за различни бизнес срещи, конференции и презентации. Освен това в хотела има кафе-бар, ресторант и луксозно оборудван фитнес център и сауна.
 Селото се състои от къщи и водна мелница, а в момента се строят автентични ковачница, доилна къща и конска станция. През зимния сезон гостите могат да се наслаждават на шейни в околностите на селото, а през пролетта и лятото в спортен и спортен конна езда и каране на бъги. Селото е дом на интересни артефакти от миналото, включително инструменти, използвани от нашите предци и домашни животни от този район.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB