За продажба Четиристаен, sarajevo, Sarajevo, Босна и Херцеговина, Mis Irbina

За продажба - Cod. 25727

  • Типология: Четиристаен
  • Област: 81 m²
  • Номер на стая: 3 i 1/2 sobe
  • Етаж: 4

В центъра на Сараево мезонет за продажба, изключителна локация (в близост до BBI център).
Намира се на 4-ти етаж, застроена площ 81.03 m2, която се състои от голяма дневна с кухненски бокс и трапезария, детски стаи, спални, коридори, бани и вътрешни стълби водят до втория етаж, където стаите, които бяха превърнати в гардероб -room с достъп до самостоятелна тераса. Терасата е 80 кв. М и също е регистриран.
При публикуване на тераси същата се записва като 20 m2 жилищна площ, а разгънатата регистрирани 101 m2. Апартаментът е с централно отопление на газ, климатик и самостоятелен метър за вода. Има две паркоместа (с едно място за паркиране на автомобила), които използват наемателите и което е обезпечено с рампа. Един паркинг от улицата. Радич, а другият от улицата. Mis Irbina. Местоположение предвижда сградите, които тя (Necujam шума на колата и трамвай) обграждат спокоен и приятен престой. В близост до апартамента има училища, университети, здравни заведения, културни и спортни институции, BBI търговски център, на председателството на БиХ, и т.н. Olimpijskeplanine далеч на около 30 минути път с кола. Сградата, в която Апартаментът е в непосредствена близост до полицейското управление, което дава допълнителна сигурност.
Има възможност за разширяване на апартамента на последния етаж на 40 m2

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB