Под наем Склад, zona industriale, Banja Luka, Босна и Херцеговина, Cara Dusana 147, Trn

Под наем - Cod. 30182

  • Типология: Склад
  • Област: 600 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

Издадена от сградата / залата по стария път Баня Лука-Tang на входа на промишлената зона, на повърхността 600м2 и земя 2000 кв. М, зала е построена през 1990 година. В залата има стопанска постройка (къща) на пода е подходящ за офис площи, като част от коридора е голям паркинг с достъп за камиони. Подходящ за производство, съхранение или на едро, проведено на инсталацията и отоплението.

Сградата е на две години е била под договора за наем, и е реновиран през юли 2014 г., готов за употреба от един ключ, има обща кухня, която може да побере голям брой работници, четири офиса в зала и две тоалетни. Тя се състои от две части, като първата е пригодена да натовари стоката и има достъп за камиони и товарни автомобили, а другата е пригодена да произвежда в приятни условия, но може да се използва за съхранение на фини стоки.

Има три входа за самата зала, един от предната до главната улица за камиони, междинен за работниците и служителите и едно допълнително с uzgibom за мотокари.

Зад залата има търговска и жилищна сграда, която разполага с котелно помещение на приземния етаж и две големи пространства за съхранение, докато на първия етаж е една стая с две по-малки стаи, пригодени за офиси или спални и една голяма стая с фантастична гледка, която може да се използва като главния офис за стая или хол. На пода е и тоалетна / баня и кухня.

Къщата е проектирана така, че да може да се използва за административен офис или пристройка за живота.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB