За продажба Къща с градина, Bihać, Western Bosnia, Босна и Херцеговина, Hatinac BB

За продажба - Cod. 26966

  • Типология: Къща с градина
  • Област: 878 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

Продава се стара къща в Бихач, построена през вили стил с директен достъп до река Уна на мястото Hatinac-близо до позицията на града. Къщата е с размерите 15 х 9, с площ от 878 m2 и се състои от сутерен, партер и първи етаж. В сутерена има една голяма стая, санитарен възел и котелно помещение с приятен интериор и вода и електричество. Приземният етаж се състои от следните помещения: коридор, баня, спалня, детска стая, кухня, трапезария и хол и голяма стая за гости, която се простира по цялата дължина на къщата и е с изглед към красивата река Уна през голяма стъклена плъзгаща повърхност. На горния етаж на къщата се състои от четири отделни стаи и голяма баня. На горния етаж има и две тераси, пред която е с изглед към главния път, а последният, който е с директен изглед към река Уна. Къщата е обезпечен с централно отопление във всички стаи, в съчетание, под - радиатор. Възможността за използване на пелети, течни и твърди горива. Парцелът е изцяло ограден с камък и парапети от ковано желязо. На лицевата страна има достъп до главния път, а в задната част на парцела отива директно на брега на река Уна. Къщата е снабдена с климатик и домофонна на входната врата. Съставено е звук и топлоизолация, а къщата е напълно обзаведена. Нова ПВЦ дограма, докато unutražnja дограма много дърво. Вградена кухня с всички уреди и апаратура. В допълнение към закупуване на дом купувачът получава безплатно лодка с еко двигател, който се използва за отдих разходка по река Уна. Къщата се продава с цялото обзавеждане и оборудване, различни от лични вещи и спомени. Къщата разполага с ясни документи заглавие, строителни книжа, което е непосредствено превод. Къщата е свързана с града канализация, притежава подходящите връзки на ток, вода и телефон.

Чудесна възможност за тези, които искат да се насладят на спиращи дъха красота на река Уна в спокойна и красиво място, в близост до центъра на града, с директен достъп до река Уна. Неговото местоположение е активирана дома лесен и бърз достъп до от центъра на града и околовръстния път на града. Възползвайте се от възможността ...

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB