За продажба Къща, sarajevo, Sarajevo, Босна и Херцеговина, Mihaljevska 246

За продажба - Cod. 39654

  • Типология: Къща
  • Област: 200 m²
  • Номер на стая: 7
  • Етаж: 3

Къщата е построена през 2015 г. тя се намира югозападната страна на Сараево на хълма край Ахатовичи с красива гледка към долината на Сараево. Къщата има разрешение за строеж и чиста собственост.
На първия етаж има 3 стаи, кухня, хол и баня. Първият етаж има собствен частен вход. Вторият етаж разполага с Голяма главна спалня с достъп до балкон, кухня с отворена концепция и хол с много слънчева светлина, има всички нови уреди хладилник, печка, съдомиялна машина и фурна. Голяма баня с шайба и гребане. Стойка за душ в порцеланова плочка и стъклена врата. Вторият етаж има голям коридор с вътрешни стълби на третия етаж. Входът на втория етаж е на същото ниво като алеята. Третият етаж разполага с 3 стаи с достъп до голям балкон, коридор, баня и котелно, третият етаж е недовършен, преградни стени са изградени и груб електрически е завършен. Къщата разполага с голяма алея, която може да побере повече от 6 автомобила. Около къщата има овощни градини и градина с големи размери.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB