За продажба Тристаен, Banja Luka, Banja Luka, Босна и Херцеговина, Kralja Nikole-Centar Grada

За продажба - Cod. 34054

  • Типология: Тристаен
  • Област: 82 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 4

Екстра апартамент в центъра на Баня Лука, Краля Николе № 25, зад МУП в детска градина радост, затова 7minut пеша до centra.Stan е в сграда, построена през 2008 г. и се установява в 2009 / 2010tu..u сграда е моят супермаркет, фризьорски салон шезлонги и барове, така че всички в един mjestu..sastoji се от 2 спални, едната от които е обзаведена като двоен, а другият като детските, две бани, една много просторни, с голямо джакузи, мивка за двама, а след това си дайте място за почивка след натоварен ден с вана и свещи, а други по-малко, но също така и най-високо opremljeno.Dnevni стая е просторна с кухненски бокс, който се намира в непосредствена близост до него, което също е оборудван с най-новите технологии и aparatima.Iz хола води до балкона, който също е разположен супер мебели за една перфектна почивка ... има и друг по-малък апартамент balkon..u са изградени от висококачествени материали, като се започне с електрически и ВиК инсталации, с течение на керамични плочки, дъбов паркет в kimbinaciji с кестени и пепел дърводелски и на входната врата ... Врати siguronosna, blindirana..u една от стаите, построени sef..stan има складово помещение в сутерена ..
Natural има всички връзки за интернет, кабелна и фиксирани liniju..Klimatizovano ..
Стан е надлежно подадена, собственост на Страница 1/1, се поддържа от собствениците на нужните документи ..
Жилището се продава изключително ОБЗАВЕДЕН, т.е. от вградените гардероби и кухня, с течение на всички устройства и техники, като например бели и аудио и видео, всичко това легла и кът за GARNITURE..DAKLE BUKVALNO до ключ, дойде, да получите по едно кафе и да се насладите. ..
Още снимки ще поиска интересуват kupaca..mada реалистичен когато погледнете uzivo..Hvala вашето разбиране ..

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB